Spot mriksa kamar Macau junket ora ketemu masalah: DICJ
toto

Spot mriksa kamar Macau junket ora ketemu masalah: DICJ

Pengatur casino Macau wis marang GGRAsia sing 10. Juli wis “inspeksi” karya https://geneonanimemusic.com/ ing pitung kasino kutha ngendi operasi junket – kalebu sing Suncity Group – lagi ngoyak, lan ketemu “ora ana aktivitas ora duwe aturan baku”.

Informasi kasebut minangka bagean saka balesan sing dikirim lewat email kanggo nanggepi pitakonan saka kita sing takon apa Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming – badan sing uga dikenal kanthi akronim basa Portugis DICJ – wis ngluncurake penyelidikan resmi babagan merek Macau junket Suncity Group utawa liyane. Macau junket – babagan media Cina daratan nyatakake merek Suncity wis melu “game online” .

Biro game reiterated ing balesan kanggo kita sing wis dianakaké patemon ing 9. Juli karo wakil Suncity lan nuding metu kanggo wong-wong mau bakal menehi hasil “serius” karo sembarang nglanggar hukum Macau utawa hukum yuridiksi liyane ngendi promotor game Macau – minangka pemerintah-dilisensi VIP play middlemen dikenal lokal – dilakokno bisnis junket. Sembarang infractions bisa mengaruhi “cocog saka promotor junket pamilike,”Tambah biro game ing nanggepi kanggo kita, referring kanggo ngadeg apik peraturan saka promotor dilisensi.

Babagan pemeriksaan titik kamar junket anyar, regulator ngandhani: “Ing wayah sore tanggal 10 Juli, DICJ ngirim tim sing ditunjuk kanggo nganakake https://intmedtourism.com/ pemeriksaan ing pitung kasino sing kalebu 25 lokasi ing ngendi promotor junket nindakake operasi (kalebu Suncity) kanggo mriksa. yen ana operasi ilegal lan asile ora ana kegiatan sing ora teratur.

Lionel Leong Vai Tac, Sekretaris Macau kang Ekonomi lan Keuangan, lan sing uga duwe peran pengawasan kanggo sektor casino kutha, takon media Macau ana esuk bab kahanan Suncity.

Ngomong ing sela-sela acara ing provinsi Jiangsu daratan Cina, Pak Leong ora nyebutake jeneng Suncity, nanging kanthi ora langsung disebutake yen biro game Macau wis ngetutake acara kasebut kanthi rapet, lan wis nampa janji saka entitas https://filmstory.org/ sing prihatin. iku bakal tundhuk karo hukum Macau ing hubungan kanggo bisnis, kang pemerintah Macau – ing tembung Pak Leong dhewe – “seneng kanggo ndeleng”.

Sekretaris iki uga kasebut ngandika pamaréntah Macau mantep ing strictly ngawasi industri game ing Macau, lan iki positif kanggo kutha.

Pimpinan merek Suncity, Alvin Chau Cheok Wa, wis maca pratelan sing disiapake sajrone konferensi pers Sabtu ing Macau, ing ngendi dheweke njaluk ngapura marang pamrentah Macau babagan apa sing diarani “ora nyaman” saka publisitas sing ora becik ing negara. -media Cina sing didhukung babagan tuduhan game online.

Biro game ngandika ing balesan kanggo kita: “Ing Juli 13, Suncity kasebut ing konferensi pers sing bakal nerusake, Suncity bakal aplikasi standar legal Macau kanggo operasi game malah ing yurisdiksi game liyane.”

Paulo Martins Chan, direktur pengatur game, wis reiterated ing rapat 10. Juli karo enem operator casino Macau sing game online ing Macau ilegal .