Self-exclusions saka kasino Macau munggah 26pct ing 1H
toto

Self-exclusions saka kasino Macau munggah 26pct ing 1H

Gunggunge 291 panjalukan kanggo pengecualian saka kasino Macau ditampa https://michellemaries.com/ dening panguwasa kutha ing separo pisanan 2019, saka 233 tawaran kasebut ing nem wulan pisanan 2018.

Ana 252 aplikasi kanggo pengecualian diri sajrone nem wulan nganti 30 Juni, munggah 26 persen ing taun-taun, adhedhasar data setengah taun sing diterbitake sadurunge kanggo 2018, nalika ana 200 panjaluk kasebut .

Ing separo pisanan taun iki 39 saka jumlah ongko saka exclusions Applied kanggo pihak katelu, kayata anggota kulawarga, ngandika pengatur casino https://merciainstitute.com/ Macau, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, kang njogo dhaptar sing tilar. Ing separo pisanan 2018 wis ana 33 aplikasi kasebut.

Ing kuartal kaping pindho taun 2019, ana total 142 tawaran kanggo kabeh bentuk pengecualian, kanthi 22 aplikasi kasebut liwat pihak katelu.

Jumlah panjalukan pengecualian kanggo titik tengah taun 2019 – yaiku gabungan kuartal pertama lan kaping pindho – wis padha karo meh 60 persen saka total 490 panjaluk pengecualian ing 2018.

Wiwit hukum mbisakake pangecualian wong saka kasino wiwit ing 2012, nomer panjalukan kanggo wong dilarang, apa ditampa saka individu ngangap utawa http://178.128.120.105 saka wong liya, biasane wungu saben taun, nanging ora tansah.

Angger-anggering Toret menehi kanggo wong dilarang saka kasino kanggo periode nganti rong taun ing Panggonan pisanan, lan maneh yen dijamin ing pungkasan periode sing.

Wong bisa dialangi saka kabeh kasino ing Macau, utawa mung sawetara kasino, gumantung ing syarat-syarat request.

Defying pesenan ngalangi individu saka kasino bisa paukuman nganti setahun ing pakunjaran utawa denda.