Polisi Macau nyelidiki pitung kasus game online ing separo pisanan
toto

Polisi Macau nyelidiki pitung kasus game online ing separo pisanan

Panguwasa Macau wis dibukak investigations ing pitung kasus related kanggo https://casamozart.com/ game online sak separo pisanan 2019, ngandika Sit Chong Meng, direktur Polisi Kehakiman Macau.

Pak Sit ngandika tambahan sing polisi wis ora nemu platform game online sing lagi dilakokno saka Macau, nyatet situs web kuwi biasane adhedhasar ing yuridiksi liyane.

Pejabat kasebut ngomong ing Kamis ing sela-sela acara umum. Pak Sit diterangno sing pitung kasus lagi diselidiki amarga padha nggunakake jeneng Macau kanggo promosi bisnis, nalika nyatane game online ilegal ing Macau.

Kepala Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming Macau, Paulo Martins Chan, ujar manawa ing antarane 2016 lan 2018, biro kasebut wis nemtokake “luwih saka 500 situs web game sing ora sah” lan wis komunikasi karo host situs web kasebut supaya situs kasebut dicopot. nyebabake apa sing diarani “rak” kira-kira 300 wong.

panguwasa Macau ngandika sing padha wis kanggo sawetara wektu munggah efforts marang game online ilegal. Topik wis ing agenda umum bubar sawise laporan dening media negara-didhukung Cina, kang miturut omongane uwong sing account Suncity Group wis melu ing operasi platform game online kanggo muter njaba Macau.

Suncity wis publicly rek panyokro bowo game online, nambah sing malah yen https://energizerresources.com/ tartamtu “produk” padha “sah diijini kanggo operate ing negara lan wilayah liyane, perusahaan ora bakal nganggo yen hukum Macau ora ngidini”.

Pengatur casino Macau wis marang GGRAsia sing 10. Juli wis “inspeksi” karya ing pitung kasino kutha ngendi operasi junket – kalebu sing Suncity Group – lagi ngoyak, lan ketemu “ora ana aktivitas ora duwe aturan baku”.

Lionel Leong Vai Tac, Sekretaris Macau kanggo Ekonomi lan Keuangan, lan sing uga duwe peran pengawasan kanggo sektor casino kutha, marang Reporters minggu iki sing operator casino Macau – uga promotor junket dilisensi ing kutha – kudu tundhuk karo hukum ing Macau. kanggo nindakake bisnis lokal.

Pak Leong nuding metu sing pamaréntah Macau wis nanggapi ing proses pas wektune kanggo tindakake munggah ing kasus ngendi perusahaan padha https://mtbchick.com/ dianggep wis tumindak marang aturan kutha. Dheweke nambahake manawa pamrentah tetep cedhak karo sektor game, supaya bisa “ngerteni” perkembangan paling anyar ing bisnis ing sektor kasebut.