Ho Iat Seng kanggo mbukak unopposed kanggo Macau proyek ndhuwur
toto

Ho Iat Seng kanggo mbukak unopposed kanggo Macau proyek ndhuwur

Ho Iat Seng, nganti bubar presiden Majelis Legislatif Macau, bakal mbukak https://thecurtiscasa.com/ unopposed kanggo peran pangareping eksekutif, proyek ndhuwur kutha. Dheweke nampa total 378 nominasi sing dijupuk saka wong-wong sing dadi anggota Komite Pemilihan Kepala Eksekutif, saengga ora ana wong liya sing entuk dhukungan sing dibutuhake kanggo maju.

Pak Ho (gambar) ngirim formulir nominasi pencalonan ing dina Senin.

Pamilihan jabatan kepala eksekutif Macau ora ditindakake kanthi milih langsung ing antarane populasi diwasa, nanging kanthi panitia pemilihan 400 sing nduweni wakil saka macem-macem kapentingan sektoral kalebu industri, perdagangan, keuangan, tenaga kerja lan pendidikan.

Miturut Undang-undang Pemilihan Kepala Eksekutif, individu sing kasengsem dadi calon kepala eksekutif kudu nampa paling ora 66 nominasi sing dijupuk saka wong-wong sing dadi anggota Komite Pemilihan Kepala Eksekutif.

Amarga Pak Ho nampa total 379 nominasi, tegese calon potensial liyane mung bisa entuk paling akeh 21 nominasi.

Ketua Panitia Pemilihan Eksekutif saiki bakal netepake kanthi resmi manawa Pak Ho memenuhi kritéria kanggo nduweni hak.

Proses polling kanggo milih pimpinan sabanjure kutha bakal ditindakake tanggal 25 Agustus.

Fernando Chui Sai On, Ketua Eksekutif saiki, bakal ngrampungake jabatane https://ur-doc.com/ limang taun kaping pindho lan pungkasan ing Desember. Pengganti dheweke bakal dadi pejabat tanggal 20 Desember.

Bakal-dadi pangareping eksekutif Pak Ho 61 lan lair ing Macau. Dheweke ora ana hubungane karo Edmund Ho Hau Wah, kepala eksekutif Macau pisanan sawise panyerahan kutha saka administrasi Portugis ing 1999, utawa Stanley Ho Hung Sun, mantan monopoli bisnis casino Macau.

Pak Ho Iat Seng – pengusaha Macau misuwur – uga ora duwe pranala langsung karo industri casino dominan kutha.

Dheweke dadi presiden Majelis Legislatif wiwit Oktober 2013 nganti awal wulan https://rainbowjunglekalbarri.com/ iki, nalika dheweke mundur kanggo nyiapake tawaran dadi kepala eksekutif. Wiwit taun 2004 nganti 2009, dheweke dadi anggota Dewan Eksekutif kutha, sawijining badan penasehat sing ndhukung karya kepala eksekutif kutha.

Calon calon kasebut duwe hubungan sing dawa karo struktur politik ing daratan China. Dheweke njabat dadi anggota Komite Tetap Kongres Rakyat Nasional (NPC) wiwit taun 2000 nganti April taun iki, nalika Komite Tetap nyetujoni panjaluke Pak Ho kanggo mundur saka peran NPC, langkah sing mbukak dalan kanggo pencalonan dheweke. proyek Macau ndhuwur.

Mantan presiden Majelis Legislatif durung nampilake program politik resmi. Dheweke wis ujar manawa bakal ditindakake tanggal 10 Agustus.

Tugas penting saka pangareping eksekutif sabanjuré bakal nangani proses retender kanggo hak game Macau. Enem lisensi saiki bakal kadaluwarsa ing 2022.

Sajrone konferensi penet Juni , calon calon nolak kanggo komentar ing rinci nalika takon dening media bab arah mangsa kanggo industri game kutha kang. Dheweke mbatesi komentare kanthi ujar: “Aku mung siji-sijine cara sing kudu ditindakake yaiku supaya tetep sehat.”