DICJ nandheske pengawasan terus Macau junket play
toto

DICJ nandheske pengawasan terus Macau junket play

Pengatur casino Macau, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, ngandika iku bakal terus monitor panggonan game kutha ngendi promotor game pihak katelu retrobazar.com/ dikenal minangka junkets duwe operasi, kanggo mesthekake yen aktivitas kuwi “sah”.

Biro game menehi komentar ing statement ditanggepi ana sore, bebarengan karo sawetara gambar saka pejabat biro ing karya (siji kapacak ing ndhuwur). Regulator, uga dikenal kanthi akronim basa Portugis DICJ, nyatakake yen dina iku ana rapat karo Polisi Kehakiman kutha sing ngrembug babagan apa sing diarani tren “kegiatan game online sing ora sah” lan kejahatan sing ana gandhengane karo game.

Biro kasebut ujar manawa wis nindakake sawetara “pemeriksaan titik” ing papan junket kutha ing wulan iki. Biro uga reiterated sing sembarang Pelanggaran saka hukum lokal, utawa malah peraturan ing panggonan njaba Macau, duweni potensi mengaruhi mathuk promotor junket ing Macau, mangertos minangka referensi kanggo apa iku bakal apik karo panguwasa lokal. Promotor game ing kamar VIP Macau mbutuhake lisensi saka pemerintah kutha supaya bisa digunakake.

Topik game online ilegal wis ing agenda umum sawise laporan dening media negara-didhukung Cina, kang miturut omongane uwong sing account Suncity Group wis melu ing operasi platform game online kanggo muter njaba Macau. Suncity wis publicly rek panyokro bowo game online, nambah sing malah yen tartamtu “produk” padha “sah diijini kanggo operate ing negara lan wilayah liyane, perusahaan ora bakal nganggo yen hukum Macau ora ngidini”.

pangentukan VIP game casino ing Filipina bisa nandhang sangsara yen totoan proxy ora ono ing pasar sing, disaranake bank investasi Cina China International Capital Corp (CICC) ing memo ana.

“Across yuridiksi game ing Asia, kita pracaya prospek wutah long-term terus https://headphonica.com/ kanggo Macau (kanggo wutah segmen massa bablas) lan Kamboja,”Ngandika sawetara Analysts institusi kang.

Nanging analis CICC, Shengyong Goh, Kai Qian, lan Liwei Hou nambahake: “We are mrihatinake ing impact ing Filipina game saka mandhek saka totoan proxy, kang bisa kontribusi bab 30 persen kanggo 40 persen saka panggonan game reged VIP (GGR). ”

Tim CICC nyumurupi apa sing diarani “dicekal” kanggo kinerja game VIP Macau ing separo kapindho taun iki, lan ngarepake manawa “pemulihan VIP” ora bakal kedadeyan ing wektu kasebut – kaya sing wis diramalake sawetara komentator https://athenshumanrightsfest.org/ liyane sadurunge Suncity. crita. Institusi kasebut ujar manawa penilaian kasebut amarga kemungkinan junkets “nyedhot” lan upaya pemasaran “ditahan”.

“Nalika pratandha nuduhake yen volume rolling VIP bisa mudhun ing kuartal kaping pindho 2019 (- 18 persen taun-taun versus – 23 persen taun-taun ing kuartal pisanan 2019), prospek sing ditahan ing Macau setengah kapindho 2019 Segmen VIP,” asale saka kemungkinan “junkets utawa agen bisa ngalangi upaya pemasaran amarga risiko regulasi luwih tetep,” tulis analis CICC.

Macau’s VIP baccarat GGR ambruk 15,6 persen taun-on-taun ing waktu liya kanggo MOP34,6 milyar (US $ 4,30 milyar), manggoni 47,2 persen saka GGR casino sakabèhé kutha ing periode.

“Operasi totoan proxy jaban rangkah anyar sing miturut omongane uwong kanggo junket bisa nyebabake tekanan operasional ing junket amarga operasi ing luar negeri bisa dikurangi,” ujare analis CICC ing komentare. Dheweke uga ngusulake manawa ana “volume gulung VIP sing meningkat” ing kuartal kaping pindho saka “pelanggan tunggal mega” ing Mei lan Juni taun iki.