data resmi overstates Macau 2Q VIP GGR dip: analis
toto

data resmi overstates Macau 2Q VIP GGR dip: analis

Penurunan kuartal kaping pindho taun-taun ing revenue game reged Macau (GGR) lan paningkatan ing segmen pasar massa masing-masing overstated https://drupal2u.com/ amarga efek lingering sing disebut “reklasifikasi meja”, ujare sawetara broker ing Selasa. cathetan.

Dina iku regulator lokal wis ngetokake data resmi babagan pamisah saben wulan antarane VIP baccarat GGR lan jinis pasar massal.

Macau VIP baccarat GGR iki nyatakake 15,6 persen taun-on-taun ing waktu liya, nalika 18,6-persen wutah kacathet kanggo GGR ing babagan massa – kalebu revenue slot machine. Iki miturut pengatur kutha, Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming, sawijining badan sing uga dikenal minangka DICJ.

Nanging Carlo Santarelli saka Deutsche Bank Securities Inc ngendika ing cathetan sawise informasi kasebut dicethakaké: “Kegiatan klasifikasi ulang sawise larangan udud lengkap bakal duwe efek sing apik ing tingkat pertumbuhan massa taun-taun lan efek sing ora becik ing taun-liwat- tingkat pertumbuhan VIP taun.

Sing ana referensi kanggo mandhek udud tableside ing kasino Macau – proses rampung ing Januari taun iki nalika nggunakake rokok kuwi rampung ing dhuwur-rol Tabel .

Analis investasi nyathet yen sadurunge 1 Januari taun iki, sawetara wilayah game pasar massal ing kasino Macau diklasifikasikake minangka “VIP”, lan sing https://survivingmommy.com/ ngrokok ing meja dening para pelanggan wis diidini ing sawetara wilayah kasebut.

Praveen Choudhary saka Morgan Stanley Asia Ltd ngandika ing memo Selasa yen “kuantum wutah” sing dilapurake kanggo GGR massa kuartal kapindho, ing 18,6 persen, “ora akurat amarga reklasifikasi”.

Analis kasebut ujar: “Ing kuartal pertama 2019, bedane antarane pendapatan VIP sing dilaporake DICJ lan enem perusahaan [operator Macau] yaiku MOP5.5 milyar [US $ 683.5 yuta].”

Dheweke nambahake: “Kita ngira prabédan ing kuartal kaping pindho 2019 yaiku MOP5 milyar amarga larangan ngrokok, tegese pertumbuhan pendapatan VIP sing disesuaikan bakal dadi -14 persen lan pertumbuhan massa + 11 persen taun-taun …”

Pak Choudhary bilih “rincian menarik liyane dibeberke” ing nomer DICJ kalebu kasunyatan industri Macau ditambahaké 110 Tabel kanggo daptar tugas aktif lan 516 slot ing waktu liya, “kira-kira 2 persen munggah taun-on-taun,” mungguh.