Pertaruhan Sukan Dalam Talian New York Kekal Kuat Walaupun Semasa Musim Panas
toto

Pertaruhan Sukan Dalam Talian New York Kekal Kuat Walaupun Semasa Musim Panas

Buat pertama kalinya, pasaran pertaruhan sukan dalam talian New York gagal menjana pemegang $1 bilion selama sebulan. Bettors di Empire State mempertaruhkan $800.8 juta untuk bulan Julai, menurut Suruhanjaya Perjudian negeri itu, . Bandar New York Pemandangan Lower Manhattan pada waktu matahari terbenam dari Jambatan agen slot Manhattan di New York City. Negeri New York […]

toto

data resmi overstates Macau 2Q VIP GGR dip: analis

Penurunan kuartal kaping pindho taun-taun ing revenue game reged Macau (GGR) lan paningkatan ing segmen pasar massa masing-masing overstated https://drupal2u.com/ amarga efek lingering sing disebut “reklasifikasi meja”, ujare sawetara broker ing Selasa. cathetan. Dina iku regulator lokal wis ngetokake data resmi babagan pamisah saben wulan antarane VIP baccarat GGR lan jinis pasar massal. Macau VIP […]

toto

Spot mriksa kamar Macau junket ora ketemu masalah: DICJ

Pengatur casino Macau wis marang GGRAsia sing 10. Juli wis “inspeksi” karya https://geneonanimemusic.com/ ing pitung kasino kutha ngendi operasi junket – kalebu sing Suncity Group – lagi ngoyak, lan ketemu “ora ana aktivitas ora duwe aturan baku”. Informasi kasebut minangka bagean saka balesan sing dikirim lewat email kanggo nanggepi pitakonan saka kita sing takon apa […]

toto

South Shore ngirim kerugian taunan $ 748 yuta ing impairments

South Shore Holdings Ltd, pangembang The 13 Hotel (digambarke), fasilitas https://libresen.com/ Macau sing kepengin duwe kasino, nglaporake kerugian net HKD5,85 milyar (US $ 748,4 yuta) kanggo taun fiskal sing rampung ing 31 Maret 2019. Sing mbandhingake karo mundhut net HKD1.57 milyar taun sadurunge, perusahaan ngandika ing asil unaudited diajukake ana karo Hong Kong Stock Exchange. […]

toto

Self-exclusions saka kasino Macau munggah 26pct ing 1H

Gunggunge 291 panjalukan kanggo pengecualian saka kasino Macau ditampa https://michellemaries.com/ dening panguwasa kutha ing separo pisanan 2019, saka 233 tawaran kasebut ing nem wulan pisanan 2018. Ana 252 aplikasi kanggo pengecualian diri sajrone nem wulan nganti 30 Juni, munggah 26 persen ing taun-taun, adhedhasar data setengah taun sing diterbitake sadurunge kanggo 2018, nalika ana 200 […]

toto

Polisi Macau nyelidiki pitung kasus game online ing separo pisanan

Panguwasa Macau wis dibukak investigations ing pitung kasus related kanggo https://casamozart.com/ game online sak separo pisanan 2019, ngandika Sit Chong Meng, direktur Polisi Kehakiman Macau. Pak Sit ngandika tambahan sing polisi wis ora nemu platform game online sing lagi dilakokno saka Macau, nyatet situs web kuwi biasane adhedhasar ing yuridiksi liyane. Pejabat kasebut ngomong ing […]

toto

Ora tech pangenalan pasuryan ing SJM Holdings casinos: CEO

Operator casino Macau SJM Holdings Ltd durung nginstal teknologi pangenalan https://afghanistan-analyst.org/ rai ing properti perusahaan. Dadi ujare kepala eksekutif Ambrose So Shu Fai (digambar ing foto file). “Kita ora duwe piranti kasebut dipasang ing papan kita,” ujare Pak So marang wartawan ing dina Jumuah. “Mesthi wae, kita pengin nggunakake saben [potongan] teknologi dhuwur kanggo nambah […]

toto

DICJ nandheske pengawasan terus Macau junket play

Pengatur casino Macau, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, ngandika iku bakal terus monitor panggonan game kutha ngendi promotor game pihak katelu retrobazar.com/ dikenal minangka junkets duwe operasi, kanggo mesthekake yen aktivitas kuwi “sah”. Biro game menehi komentar ing statement ditanggepi ana sore, bebarengan karo sawetara gambar saka pejabat biro ing karya (siji kapacak ing ndhuwur). […]

toto

Kumpulake 20,3 yuta pengunjung ing Macau ing 1H 2019

Pengunjung rawuh kanggo Macau gunggungipun meh 20,3 yuta kanggo separo pisanan taun, makili Tambah taun-ing-taun 20,6 persen, miturut data resmi paling https://sifangartmuseum.org/ anyar. Jumlah pengunjung ing dina sing padha – sing kira-kira setengah saka tekane – uga ngalami kenaikan persentase kaping pindho ing periode kasebut. Data diterbitake ana dening Statistik kutha lan Service Sensus, dituduhake […]

toto

Macau GGR yoy wutah kanggo alon ing Juli: Analysts

Two brokerages antisipasi wutah taun-on-taun ing revenue game reged casino Macau kang (GGR) bakal alon mudhun ing Juli dibandhingake karo 5,9-persen tingkat taun-on-taun kacathet ing sasi sadurungé. Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd disaranake ing cathetan ana sing Macau kang Juli casino GGR wutah taun-on-taun bisa sawetara antarane 0 persen lan 2 persen. Miturut pamriksa saluran […]